Turist sai lennuki õhkutõusul tekkinud õhuvoolu tõttu surma

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sint Maarteni lennujaam
Sint Maarteni lennujaam Foto: Vida Press

Sint Maarteni lennuväli on kuulus, kuna asub kohe ranna kõrval ja maanduvad suured lennukid on puhkavatele inimestele hirmuäratavalt lähedal.

57-aastane Uus-Meremaa turist soovis, nagu tuhanded teisedki turistid, vaadata lennujaama ääres maanduvaid ja õhkutõusvaid lennukeid. Lennuki õhkutõusul väljub lennuki tagaosast aga tugev õhuvool, mis turisti eemale paiskas. Naine sai tõsiseid vigastusi ja suri, vahendab news.com.au.

Õnnetuse hetkel seisis naine lennujaama värava taga. Sinna piirkonda on üles seatud ka sildid, mis viitavad tekkiva õhuvoolu ohtlikkusele ja soovitavad turistidel sellest piirkonnast eemale hoida. Hukkunu lähedased tunnistasid, et võtsid riski ning kahetsevad nüüd tehtut.

Hoiatav silt
Hoiatav silt Foto: Vida Press

Ka teised pealtvaatajad paiskusid eemale, kuid hukkunud naine lõi pea vastu teed ära, mistõttu ei õnnestunud meedikutel ta elu päästa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles