Lennufirma lubab soetada «naabrivaba» istekoha

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaaegu tühi Etihadi lennuk
Peaaegu tühi Etihadi lennuk Foto: Vida Press

Sageli ei saa lennukis rahulikult lõõgastuda, sest naabriks on sattunud mõnevõrra tüütu või ebameeldiv inimene. Ühel lennufirmal on sellele aga lahendus. 

Etihad lubab tavaklassi reisijatel osta «naabrivaba» istekoha. Alates 3. juulist on kõikidel reisijatel võimalus soetada enda istmega kõrvuti asetsevad kolm kohta, et vältida ebameeldivate naabritega suhtlemist, vahendab Lonely Planet.

Seda saab teha aga vaid siis, kui lennukis on selleks piisavalt ruumi. Reisijad saavad mõni päev enne lendu e-kirja, mis teavitab neid, et nende istekoha kõrval on veel vabad kohad ja neile antakse võimalus selle eest maksta, et need ka vabaks jääksid.

Kindlat summat ei ole selle eest ette nähtud, küll on iga lennu puhul seatud miinimum- ja maksimumsumma. Sellest, kas pakkumine läks läbi, saab reisija teada 30 tundi enne lendu.

Etihad on viimasel ajal pannud rõhku sellele, et nende tavaklassi reisijad saaksid paremat teenust. Nii on nad sisse seadnud autojuhiteenuse ja ka võimaluse tavaklassi reisijatel osta kõikjal maailmas juurdepääsu nende eksklusiivsetele lennujaama puhketubadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles