British Airways jätkab Tallinnasse lendamist ka sügis- ja talvehooajal

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airways
British Airways Foto: Vida Press

Tallinna Lennujaama ning Londoni Heathrow lennujaama vahelisi lende opereeriv British Airways jätkab lennuliini teenindamist ka käesoleva aasta sügis- ja talveperioodil, uue graafiku kohaselt toimuvad lennud alates oktoobri lõpust kuni märtsi lõpuni kaks korda nädalas, esmaspäeviti ja reedeti.

Tallinna Lennujaama turundusdirektori Eero Pärgmäe sõnul on tegemist erakordselt hea uudisega nii reisijate kui kogu Eesti majanduse jaoks. «British Airwaysi kinnitusel on nad väga rahul Tallinn-London liini edukusega ning see motiveeris neid pikendama esialgu hooajalisena planeeritud lennugraafikut aastaringseks,» ütles Pärgmäe.

«Rõõmustav on see eeskätt neile, kes soovivad veeta nädalavahetuse kas Tallinnas või Londonis, samuti jätkulendajatele kaugliinidel ning loodetavasti suureneb ka ärireisijate maht Eesti ja Suurbritannia vahel,» lisas Pärgmäe.

Alates 30. oktoobrist lendab British Airways Londonist Heathrow lennujaamast Tallinnasse esmaspäeviti ja reedeti kell 9.55 ning väljub Tallinnast Londonisse kell 16.10. Lennuaeg on orienteeruvalt 3 tundi ja 5 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles