Video: reisija käitumine šokeeris tervet lennukit

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdinud reisija
Tüdinud reisija Foto: Vida Press

Lendamine võib olla omajagu stressirohke, sest ühe koha peal tuleb istuda tunde ning sageli ei tee kaasreisijad ei tee seda lihtsamaks.

Tavaliselt leidub igas lennukis vähemalt üks reisija, kes teeb teiste elu põrguks. Seekord sattus kaasreisijate pahameele alla naine, kes otsustas telefonist filmi vaadata, hoolimata sellest, et saadaval oli ka meelelahutuskeskus, vahendab news.com.au.

Kuigi telefonist filmi vaatamine ei tohiks pahameelt tekitada, siis see reisija otsustas vaadata filmi ilma kõrvaklappideta ning lasi heli telefoni kõlaritest. Seetõttu oli hetkega rikutud nende reis, kes soovisid rahus magada, süüa või niisama mõtiskleda.

Hiljuti on internetiavarusest enda pildi võinud leida ka mees, kes viskas maha pistaatsiapähkli koori ning kirjeldust enda käitumisest võinud lugeda naine, kes tõstis bussis oma haisevad jalad eesoleva istme peatoele. Kui kaasreisija palus jalad eemaldada, naine keeldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles