Islandi kuulsasse sinisesse laguuni rajatakse hotell

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinine laguun Islandil
Sinine laguun Islandil Foto: Vida Press

Islandile rajatakse uus luksushotell ja -spaa, mis asub kuulsa sinise laguuni ääres, mida külastavad igal aastal tuhanded turistid. 

Islandi sinine laguun on riigi üks populaarsemaid turismiatraktsioone. Sealne geotermaalspaa on avatud olnud juba alates 1987. aastast ning igal aastal külastab seda sadu tuhandeid turiste, vahendab Travel and Leisure.

Turistidele, kellele ei meeldi suured rahvamassid ning kellel on piisavalt raha, ehitatakse luksushotell, mis muudab Islandile reisimise ja termaalvee nautimise oluliselt mõnusamaks.

Uuel luksusprojektil on neli osa: laavakoobas, kus saab nautida «maa-alust heaolu»; vaid klientidele avatud laavalaguun, kuhu tuleb vesi samast kohast,kust kuulsasse sinisesse laguuni; 62-toaline luksushotell Moss, mida ümbritseb laavalaguun ja samanimeline restoran, mis keskendub Islandi kohalikule köögile.

Kogu kompleks ehitatakse 800 aasta vanusele laavavoole, mida ümbritseb vulkaaniline kivi ning seetõttu on hotell väga privaatne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles