Video: kuidas pagasimeeskond kohvreid tegelikult kohtleb

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pagas lennujaamas
Pagas lennujaamas Foto: Vida Press

Kuigi kindlasti kõik pagasitöötajad ei ole sellised, on viimasel ajal palju tähelepanu saanud Londoni Lutoni lennujaama meeskond, kes pagasit jalaga tagus ja ringi loopis.

Videost on näha, kuidas kaks meeskonnaliiget viskavat täiesti valimatult kohvreid üksteise otsa ega ürita isegi pagasit korrektselt kärule sättida. Kui mõni kohver neile ette jäi, lõid nad seda jalaga, mõni teine pagas aga lendas üldse käru vahelt maha, vahendab news.com.au.

See ei ole Lutoni lennujaamale esimene kord, kui nende töötajaid filmitakse ebaviisaka käitumise või pagasi kohtlemise pärast. Ettevõte, kes enamikus Inglismaa lennujaamades pagasikäsitlust opereerib, on alustanud töötajate suhtes uurimist.

«Meie jaoks on pagasi turvaline transportimine ülimalt kõrge tähtsusega. Me teeme kõik, mis vaja, et selline käitumine lõppeks ja meie professionaalne tase oleks kõrge,» sõnas ettevõtte esindaja.

Uurimist lubasid alustada ka Lutoni lennujaam ja easyJet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles