Vaata, millistes lennukites on kõige suurem jalaruum

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike jalaruum
Väike jalaruum Foto: Vida Press

Jalaruum on sageli väga tähtsaks mõjutajaks, mille järgi lennufirmat valitakse ning lennupileteid ostetakse, seda eriti just pikka kasvu reisijate jaoks.

Mõni lennufirma pakub jalaruumi lausa lisateenusena ning veidi juurde makstes võib endale paar sentimeetrit juurde kaubelda. Kõige parem on sellistes pakkumistes Qatar Airways, vahendab Travel and Leisure.

Tavaklassis on Qatar Airwaysi reisijatel jalaruumi 78 sentimeetrist kuni 83 sentimeetrini. Kõrgemas tavaklassis võib see ulatuda aga lausa 106 sentimeetrini. Kui aga kõrgemas klassis istuda ei soovi, aga jalaruumi on juurde vaja, saab paluda endale hädaabiväljapääsu juures asuvat istekohta ning selle eest lennufirma ka raha ei küsi.

Qatar Airwaysile järgnevad jalaruumi rohkuses Air India, Delta Air Lines, Etihad Airways ja Turkish Airlines. Siiski tuleb meeles pidada, et see järjestus muutub pidevalt, sest lennufirmad soovivad reisijale muuta lendamist soodsamaks ning seega lisavad järjest istekohti ning seavad sisse ka baaspiletid, mille eest saad vaid koha. Kõige muu, kaasa arvatud jalaruumi eest tuleb aga juurde maksta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles