Järjekordne vaatamisväärsus sai selfie-turisti tõttu kannatada

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selfie
Selfie Foto: SCANPIX

Seekord langes selfie ohvriks kunstnik Yayoi Kusama teos, mis on Washingtonis näitusel.

87-aastane Kusama on tuntud värvikirevate teoste poolest ning seekord pani ta näitusele «lõputud peeglid», kus visuaalse efekti tõttu täidab külastaja ümbrust samasugune ja korduv vaatepilt, vahendab Travel and Leisure.

Näitus koosneb tubadest, milles on sätitud üles peeglid ja muud objektid. Kõikidele külastajatele antakse igas toas aega pool minutit, et seal rahulikult ringi vaadata. Ruumis, kus õnnetus juhtus, asusid suured kollased mustade täppidega kõrvitsad.

Kuna ruumi sisenevad turistid üksinda, ilma muuseumitöötajateta, ei oska keegi kindlalt öelda, mis juhtus. Teised külastajad aga kirjeldasid, kuidas üks turistidest hakkas tegema endast pilti ning seejuures kõrvitsa ära lõhkus.

Näitus oli selleks ajaks avatud vähem kui nädala ning ruum tuli ajutiselt sulgeda, et kõrvits taastada. Nüüdseks on näitus jälle täielikult avatud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles