AirBaltic avab liini Riiast Abu Dhabisse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abu Dhabi
Abu Dhabi Foto: airBaltic

Läti lennufirma airBaltic avab koostöös Araabia Ühendemiraatide rahvusliku lennufirma Etihad Airwaysiga otseliini Riia ja Abu Dhabi vahel.

Alates 29. oktoobrist opereerib airBaltic Abu Dhabi liinil neli korda nädalas ning liini hakkab teenindama ettevõtte lipulaev Bombardier CS 300.

«Meil on hea meel ühendada Läti ja Araabia Ühendemiraadid meie uue CS300 lennukiga, mis lendab pikemaid vahemaid ning ulatuda lennujaamadeni, kuhu senise lennupargi lennukitega pole saanud lennata. Meie koostöö Etihad Airwaysiga pakub reisijaile mugavat ühendust Baltikumi lennujaamadest Abu Dhabisse ja miks mitte sealt edasi sihtkohtadesse Austraalias, Aasias, Aafrikas ja Lähis-Idas,» ütles ariBalticu tegevjuht Martin Gauss.

Lend kestab kuus tundi ja 15 minutit. Ühe otsa piletid algavad 129 eurost. Abu Dhabi on üheks suureks reisimaailma sõlmpunktiks, kust lennatakse sageli edasi nii Aafrikasse, Aasiasse kui ka Austraaliasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles