21 kõige veidramat TripAdvisori kommentaari

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halb kommentaar
Halb kommentaar Foto: SCANPIX

TripAdvisori keskkonnas saavad reisisellid jagada kogemusi hotellide, restoranide või tegevuste kohta. 

The Poke on kokku kogunud 21 veidramat kommentaari, mida TripAdvisorist võis leida ning enamjaolt on tegu ikka negatiivsete arvamustega.

1.

«Veekeetjas oli kaka»

Ärge selles tõeliselt peldikus hotellis küll peatuge ja ma kasutan sõna «hotell» isegi väga heldekäeliselt. Ebaviisakas meeskond, aknad, mis ei käi kinni, kuuma vett ei ole, katkine mööbel, mustad nõud, katkised tuled ning veekeetjas oli kaka.

2.

«Ma ei ole kunagi kohanud inimest, kel oleks klienditeeninduskoolitust rohkem vaja olnud»

Kui ma ütleksin, et lapsed ei ole seal teretulnud, siis oleks see pehmelt öeldud. Me külastasime seda kohta koos ühe teise pere ja sõpradega. Ma küsisin väga tülpinud näoga omanikult oma lapse limonaadi jaoks kõrt. Tema vastus oli: «Ma ei too kõrsi, see innustab lapsi liialt».

3.

«Põhjas on sünge!!!»

Pärast pikka sõitu otsustasin duši alla minna, kuid mul õnnestus dušiotsikust kätte saada vaid väike külm nire, millest ei piisanud juuste pesuks. Selleks pidin ma põlvitama ja oma pea kraani alla suruma. Ma ei taibanud ka seda, et lukk oli katki, mistõttu kui ma ümber pöörasin, siis vahtis mulle omanik naeratades otsa. Ma hakkasin vanduma ja ta jooksis välja. Kui ma välja läksin, ootas ta trepi juures ja hüüdis mulle, et ma olen suur poiss!

4.

«Ma leidsin oma kokteilist surnud prussaka»

Me tellisime kaks gini ja tooniku kokteili. Kui need kohale jõudsid, siis ma märkasin, et mu joogi sees hõljub midagi. Kuna restoranis oli üsna pime, siis ma vaatasin ka abikaasa jooki, et näha kas ka temal midagi sarnast joogi sees on, kuid ei olnud. Lähemal vaatlusel selgus, et mu joogis oli hoopis surnud prussakas.

5.

«ÄRGE SIIN PEATUGE»

Viiendal päeval üritasid nad meie üheksaliikmelist seltskonda hotellist välja visata, sest mu sõbral tõmmati ujumispüksid basseinis jalast ning ta pidi kümme meetrit kõndima, et neid tagasi saada. Seejärel viidi ta vastuvõtulauda, kus omanik lõi teda korduvalt pähe, samal ajal kui tema üritas endale pükse jalga ajada.

6.

«Tülgastav»

Hotellis oli puhkusel noor naine oma viieaastase tütrega ja üks basseiniäärsetest töötajatest kutsus väikest tüdrukut pidevalt värdjaks. Naine küll suutis omanikku veenda, et töötaja nendeks päevadeks koju saadetaks, kuni ta puhkus lõpeb. Naerda ju sai, kuid selline käitumine ei ole okei.

7.

«TÄIESTI KOHUTAV»

Mõned tüdrukutest läksid tualetti ja kui nad tagasi tulid olid nad üsna ärritanud ja teatasid meeskonnale, et üks veider naine pakkus neile tualetis narkootikume. Töötajad ei teinud midagi. Veider naine tuli seejärel ja hakkas tüdrukutega rääkima ning ennast neile peale suruma. Tüdrukud olid endast väljas ja mõned nutsid, nad rääkisid jälle meeskonnaga. Töötajad ei teinud midagi, nad lihtsalt vaatasid igavleva ükskõiksusega. Nad ei teinud midagi. Ma ütlesin, et nad peaksid politseisse helistama, aga nad ei teinud midagi.

8.

«Kummitab»

Ärge selles kummituslikus kohas ööbige. Ma nägin öösel kummitust kummardamas üle mu nelja-aastase poja. Ma karjusin ja jooksin välja, me kogusime oma asjad kokku ja registreerisime hotellist keset ööd välja. Ülbe mees vastuvõtus ütles, et ta küsib meilt selle öö eest raha, kuigi me olime seal olnud ainult kuus tundi pärast sisse registreerimist. Mu õde rääkis, et ta kuulis tualetis vee tõmbamist ja mu lapsehoidja ütles, et nägi, kuidas televiisoris kanalid iseenesest vahetusid. Töötajad ei uskunud, et päriselt kummitas.

9.

«Kohutav»

Meile anti kogemata vale toa võtmed ja me kõndisime tuppa ja nägime üht Aafrika päritolu härrasmeest pesemas kraanikausis oma genitaale. Kui me lõpuks oma toa kätte saime, siis vaip oli täis plekke ja lehkas uriini järele.

10.

«Ma magaks pigem tänaval»

See on kõige hullem koht, kus ma kunagi olen ööbinud. Ma leidsin oma padjapüürist kassi käpa. Lisaks oli seal ka kummut, kus polnud sahtleid, kapp, kus ei olnud tagust ning kahekohaline voodi, mis oli sama suur kui võrkkiik ja kõva kui betoon.

11.

«Suurepärane restoran – kahju, et seal kääbused olid»

Ma soovin, et me ei oleks sinna läinud. Meie õhtusöök oli rikutud, sest igal pool olid kääbused ja me istusime siseruumides. Me isegi vahetasime lauda, lähemale seinale, aga nad kas tulid meile järele või nad olid ka seal seina ääres juba olemas. Järgmisel hommikul me ärkasime üles ja olime kaetud hammustustega, mis sügelesid.

12.

«Kohutav klienditeenindus»

Me läksime sinna ja küsisime kanaburgerit ilma majoneesita ning me ootasime ja ootasime. Siis me lõpuks saime ühe, kuid nad ikka olid sinna majoneesi pannud. Kui nad veast aru said, siis nad kraapisid majoneesi käega maha ja andsid burgeri meile tagasi.

13.

«Kõige halvem show üldse!»

Me käisime augustis Freddiet vaatamas ja see oli üks väga halb kontsert. Freddie hüppas lihtsalt ringi nagu mees, kes oleks hunniku narkootikume võtnud. Vahetult enne seda, kui lavale tuli turvamees, kes käskis Freddiel nalju rääkida, võttis Freddie särgi ära. «Mis nalju, poja?.. Meie pensioni eest hoolitsetakse,» ütles mees enne, kui ta maha kukkus. Ta tiriti lavalt minema ja samal ajal ta kisas: «Kõik oli 70ndatel teisiti, ma olen kindel, et neile meeldis». Mida iganes see ka ei tähendaks? 1/10.

14.

«Ma leidsin oma toidust kruvi»

Mul oli siin mundris kartuliga kohutav kogemus. Kuidas on võimalik lihtsat mundris kartulit valesti teha, te küsite. Noh, küpseta see mitu tundi varem valmis, proovi seda siis üles soojendada ja vaata, kuhu sa välja jõuad. Kuigi ma saatsin toidu väga diskreetselt kööki tagasi ja ütlesin neile viisakalt, et see on kuiv ja kõva, sain ma teise, mis oli täpselt samasugune. Kui see aga lauda saabus, siis ma olin esialgu õnnelik, kuid kui hammustasin siis kostis tugev praksatus. Mis see oli? Ah! roostes nael, muidugi! Enamik kliente nägi mu õudu ja lahkus.

15.

«Kohutav kogemus!!!!! Ärge mitte kunagi seal ööbige!!»

Ma tahtsin juhatajaga rääkida. Nad ütlesid, et Sid tuleb kell 11. 36 tundi hiljem sain ma kõne kaitsepositsioonil olevalt juhataja Sidilt. Ma rääkisin talle meie dušist ja telefonist ning ei maininud isegi meie teisi probleeme, kui ta vihaselt ütles mulle, et see on võimatu, et meil pole vett ning ta juba kontrollis seda. Ma ütlesin talle, et mul pole MINGIT PÕHJUST selle kohta valetada, et tuba maksis kõigest 65 dollarit. Tema jätkus karjumist: «SINA OLED MINU PEREMEES JA MINA SINU ORI».

16.

«Imelik, kuid kuidas saad sinna mitte minna?»

Seega mitte väga üllatuslikult on muuseum täis loomade viinereid. Neil on isegi eraldi tuba, mis räägib muistendeid noksi-elukatest. Seega kui tahad näha haldja, trolli, kummituse või lehma-zombi meheuhkusest, siis see on koht, kuhu minna. Pood ei ole suurem asi. Neil võiks peale kondoomi-magnetite ka teisi magneteid olla.

17.

«Nad sülitasid mu juustesse»

Me sõime tüdruksõbraga romantilist õhtusööki, kuid see oli rikutud, kui üks töötajatest sülitas mu juustesse.

18.

«Peldik»

Kui sa hotelli jõuadm tervitab sind breketi-Mick. Ta kuhjab teid kõiki baari, mis on umbes sama suur, kui minu veranda, ning selgitab teile seal reegleid. Ühtlasi selgitab ta, miks ta nimi on breketi-Mick, seda seepärast, et ta kannab väga veidraid breketeid. Sellest hetkest alates, ma teadsin, et ta ei meeldi mulle.

19.

«Kohutav ja kallis»

Meie laua kokk oli kohutav ja tal puudus igasugune iseloom. Igava kokandusõhtu lõpus vaatasime kõik maha ja ta kasutas seda hetke, et visata meid krevetisabadega, millega kolm meist ka pihta said. Ta viskas ka kolmeaastast last vähisabaga nii tugevasti, et too nutma puhkes.

20.

«Noks lõi mind rusikaga näkku»

Meie puhkus tipnes sellega, et me pidime hotelli omaniku eest ära jooksma... keda meie tundsime Noksi nime all.... viimaseks kirsiks tordil hammustas Noks enda kätt ja ütles, et ta räägib politseile, nagu meie oleksime teda hammustanud. Me ei hammustaks kunagi seda haisvat Noksi. MITTE MITTE MITTE KUNAGI ärge seal peatuge ja hoidke ka Noksist eemale.

21.

«mitte iial enam»

minu ennustus oli sarnane kõikidele teistele. ta ütles mulle, et ta võtab rahulikult ja ei kiirusta. Ma ei olnud seal isegi kaheksat minutit, kui ta ütles mulle, et ma olen rase. Siis ta muutis meelt ja ütles, et mul oli nurisünnitus. Ma olen 17-aastane ja ma ütlesin talle, et ta eksib. Siis ta ütles: «Ma näen, et sina ja su vend kaklete tihti, lihtsalt tea, et ta armastab sind». Mul isegi ei ole venda. Seejärel ütles ta mu sõbrale, et teda pussitatakse varsti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles