Restoran, kus toit serveeritakse iPadidelt

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPadil serveeritud eine
iPadil serveeritud eine Foto: Kuvatõmmis

Viimasel ajal on levinud trendid, et toit tuleks serveerida kõigelt muult, kui taldrikult. Nüüd on kord käes ka iPadidel.

Quince on San Franciscos asuv kolme Michelini tähega restoran ning nende menüüst võib leida roa A Dog In Search of Gold ehk Koer Kulda Otsimas. Rooga serveerides on valge trühvli kroketid asetatud iPadile, kus mängib parajasti video koertest, kes otsivad trühvleid, vahendab Lonely Planet.

Varasemalt on sama restoran serveerinud külastajatele konnajalgasid iPadilt, millel mängis video konnadest tiigis.

Selline meetod on saanud aga väga mitmekesist vastukaja. Mõned peavad seda väga ebahügieeniliseks, sest teadaolevalt on puutetundlikel ekraanidel hulgaliselt mikroobe. Restorani peakokk Michael Tusk aga selgitas, et toit tegelikult ekraaniga kokku puutu.

iPad on kaetud spetsiaalse kestaga, mida on lihtne pärast iga kasutuskorda puhastada. Seetõttu ei ole ohtu ei klientidele ega ka tahvelarvutitele. Tuski sooviks oli kombineerida veidi San Francisco tehnoloogiamaailmast gastronoomiaga.

See ei ole ka esimene kord, kui toitu on tahvelarvutilt serveeritud. 2013. aastal sai sama trikiga hakkama ka Hispaania kokk Elena Arzak ning sotsiaalvõrgustikus levis ka foto ühest Jaapani tehnoloogiafännist, kes oma iPadilt sushit sõi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles