Video: lennufirma viskas taevast alla tasuta lennupileteid

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta lennupiletid
Tasuta lennupiletid Foto: YouTube kuvatõmmis

Odavlennufirma Westjet viskas pühade puhul Kanada Fort McMurray elanikele taevast alla tasuta lennupileteid.

Lennufirma kutsus kõik linnaelanikud Lumehelbe pidustustele, sest paljud kohalikud pered ehitavad pärast suurt metsatulekahju alles oma kodu üles. Peopaik oli ilusalt kaunistatud, pakuti süüa ja juua ning esines ka kuulus kantrilaulja Johnny Reid, vahendab Lonely Planet.

Ükski pühadepidu ei möödu jõuluvanata ja ka sel peol oli jõulutaat ise kohal. «Ükski jõulupidu ei oleks täiuslik ilma maagiata,» lausus ta ning palus inimestel seejärel taevasse vaadata.

Taevast laskusid alla sajad väikesed valged langevarjud, mille külge oli pandud üks jõuluehe ning selle sees oli tasuta lennupilet ükskõik millisesse Westjeti sihtkohta. See ei ole esimene kord, kui Westjet on heategudega silma paistnud.

Kui McMurray piirkonda laastas suur tulekahju lubasid nii Westjet kui ka Canadian North lennufirmad inimesi koos oma lemmikloomadega pardale, et nad saaksid koos turvalisse kohta lennata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles