Digitaalne tablett, mis näitab reisija tuju ja vajadusi

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palju levib just tableti kujul imeliselt tervendavaid tooteid või suurepäraseid kaalualandajaid.
Palju levib just tableti kujul imeliselt tervendavaid tooteid või suurepäraseid kaalualandajaid. Foto: Panther Media/Scanpix

British Airways plaanib reisijatele hakata pakkuma digitaalseid tablette, mis aitaksid meeskonnaliikmetel jälgida nende  meeleolu ja vajadusi.

Digitaalne tablett jälgib inimeste kõhu olukorda, annab märku, kui reisija kõht on tühi, ning jagab infot ka selle kohta, milline on reisija seedesüsteemi happesuse tase, et pardameeskond saaks vastavalt sellele kliendi menüüs muudatusi teha, vahendab Telegraph.

Lisaks suudab tablett mõõta reisijate kehatemperatuuri, unefaase ja pulssi. Pardameeskond jälgiks selle abil ka kliendi psüühilist olukorda, uneaegasid, meelelahutusprogrammide kasutamist ning söömisharjumusi.

Tabletilt saadud info abil saab sättida paremini ka istme asendi, reguleerida konditsioneeri ning valguse tugevust.

Tableti andmisega soovib lennufirma muuta reisijate kogemust pardal personaalsemaks ning unikaalsemaks. Ühtlasi teeb see klienditeenindust kiiremaks, sest klient ei pea soovitud detaile käsitsi sisestama. Kokkuvõttes peaks see muutma kliendi lennukogemust ka paremaks ja mugavamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles