10 maailma kõige romantilisemat hotellituba

, Praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Setai Miami hotell
Setai Miami hotell Foto: SCANPIX

Hotelli valimisel tasub alati uurida selle kõige paremaid pakette ning just need hotellid pakuvad kõige romantilisemat õhkkonda.

Õhtu veetmisele hotellis võiks lisada veidi romantikat. Selleks sobivad mõned paigad aga paremini kui teised, vahendab Travel and Leisure. 

1. The Royalton, New York

Sume valgus, klaasiga ümbritsetud kamin ja nahkkattega mööbel on Philippe Starcki disainitud hotelli eripäraks. Umbes 10 000 peegeldusega kahhelplaati katab vannitoas olevat ümmargust vanni. Toas olev kamin soojendab tuba ning pakub rahustava elamuse.

Royalton hotell / Scanpix
Royalton hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

2. De L´Europe, Amsterdam

Asudes Amsterdami punaste laternate tänava piiril, pakub ajaloolise taustaga De L´Europe külastajatele elegantselt dekoreeritud tube. Lisaks pakub hotell ka romantikapaketti, kuhu kuulub pudel šampanjat ja kingitust erootikaettevõttelt.

Hotell / Scanpix
Hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

3. Acido Dorado, California

Kuigi tegu pole hotelliga, on California kõrbes asuv Acido Dorado vaatamisväärsus omaette. Valmistatud betoonist ja terasest, kuid üle kaetud kullaga. Elutoas paikneb bassein, tuba ümbritseb klaasist sein ja lagi on kaetud peeglitega.

Hotell / Scanpix
Hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

4. Princeville St. Regis, Kauai, Hawaii

Kauai põhjarannikul asuv Princeville St. Regis on luksuslik paik, kus planeerida oma romantiline puhkus. Klaas-seintega hotellist avanev vaade mägedele ja rannikualale. Seinad saab muuta lülitivajutusega läbipaistmatuks, et vältida võõraid pilke.

Hotell / Scanpix
Hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

5. Jakes, Jamaica

Jamaica rannikul paiknev Jakes kerkib esile oma iseärasuse poolest. Nimelt pakub Jakes merekarpide ja klaasiga kaunistatud sviite. Magamistoas ootab külalist suur voodi. Suureks tõmbenumbriks on aga katusel asetsevad padjad, mis muudavad õhtu romantilisemaks.

Jakes hotell / Scanpix
Jakes hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

6. El Monte Sagrado, Mehhiko

El Monte Sagrado toad, mis meenutavad puumaju, on püstitatud ojade ja vääntaimede vahele. Mägedes asuv hotell on mõeldud eelkõige loodusarmastajatele ja spaa huvilistele.

El Monte Sagrado hotell / Scanpix
El Monte Sagrado hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

7. The Line, Los Angeles

Koreatowni linnaosa keskmes, restoranide ja ööelu vahele, kerkinud The Line pakub luksuslikke tube vaatega Hollywoodi mägedele. Hotellis on värvikas ööelu, baarid, tantsupõrandad ja elav muusika.

The Line hotell / Scanpix
The Line hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

8. Burj Al Arab Jumeirah, Dubai, Araabia Ühendemiraadid

Iga toaga käib kaasas oma ülemteener, kes täidab kliendi iga soovi. Lisaks on tubades suured aknad, millest avardub vaade Araabia lahele. Luksuslikuma tunde tekitamiseks tubades ka 24-karaadilise kullaga kaetud iPad, mida võib kasutada hotellis viibimise ajal.

Burj Al Arab hotell / Scanpix
Burj Al Arab hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

9. Setai Miami, Miami

Setai annab võimaluse lõõgastuda pidevast Miami ööelust Aasia mõjutustega hotellitoas. Neutraalsete värvidega ning privaatse paarismassaaži võimalustega Setai on paljude kuulsuste, sealhulgas Lenny Kravitzi, lemmik.

Setai Miami hotell / Scanpix
Setai Miami hotell / Scanpix Foto: SCANPIX

10. Le Chalet Zannier, Prantsusmaa

Prantsuse alpides paiknev hotell, mis pakub personaalset suusatundi, uisutamisvõimalust ja kelgukoerte sõitu. Peale kõiki tegevusi võib naaseda hubasesse tuppa, mida soojendab kamin. Eest võib ootamas leida õhtusöögi ning järgmisel hommikul tuuakse tuppa ka hommikueine.

Le Chalet Zannier hotell / Scanpix
Le Chalet Zannier hotell / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles