Haiglane ekskursioon: Madeleine McCanni radadel

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCanne
Madeleine McCanne Foto: SCANPIX

Portugalis Algarve piirkonnas on Madeleine McCanni kadumisest inspiratsiooni saanud mees ekskursioonidega. 

Briti päritolu 60-aastane mees viib tasuta ekskursiooni käigus inimesi korterisse Praia Da Luzist, kus väike tüdruk 2007. aastal kadus, restorani, kus Madeleine'i vanemad einestasid ning ühtlasi jalutatakse ümbruskonna tänavatel, vahendab news.com.au.

Lisaks külastatakse piirkondi, kus politsei viis läbi uurimist. Kadunud tüdruku vanemad, Kate ja Gerry, on sellise ekskursiooni korraldamisest väga häiritud. Nende arvates viitab see mehe kaasatusele tüdruku röövis.

Kohalikud elanikud peavad sellist käitumist tülgastavaks. Väidetavalt palub giid osalejatel ka spekuleerida, kas Maddie vanemad olid tema kadumisega kuidagi seotud ning palub välja tulla ka versioonidega, kuidas nad oleksid võinud oma lapse laibast vabaneda nii, et seda enam ei leita.

Esimesed ekskursioonid reklaamiti välja juba selle aasta jaanuaris, kuid esimesed kliendid sai mees endale alles märtsis.

Madeleine McCanni otsingud on kestnud juba peaaegu kümme aastat ning väike tüdruk peaks nüüd olema 13-aastane. Augustis kinnitasid ametivõimud, et tööd on veel teha, kuid rahastust on saadud veel vaid viie kuu jagu.

Madeleine kadus Portugalis puhkusel olles, kui ta oli kolmeaastane. Vaatamata pingsatele otsingutele ei ole temast ühtegi jälge veel leitud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles