Helsingi kesklinnas saab nüüd merevees supelda

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avamispidustus
Avamispidustus Foto: allasseapool.fi/en/media

Uus merebassein ja saunad on nüüd avatud Helsingi kesklinnas turuplatsi kõrval. Külastajad saavad seal aasta ringi lõõgastuda ja ennast kargesse merevette kasta. 

Kauppatori ehk Helsingi turuplatsi läheduses saab nüüd terve aasta lõõgastuda ja supelda. Avatud on suur bassein 27-kraadise veega, lisaks lastebassein ja mereveega täidetud suplemiskoht, vahendab The Lonely Planet. Mereveega basseinis on temperatuur vastavalt ilmale ja aastaajale, mis tähendab seda, et talvel saab seal kogeda ehtsat talisuplust. Selleks, et hiljem sooja saada, on olemas saunad nii naistele kui meestele. Temperatuuri saunades lubatakse ligi 80 kraadi.

Allas Sea Pool
Allas Sea Pool Foto: Tommi Haapaniemi

Allas Sea Pool mahutab korraga ligi 3500 inimest ja loodetakse, et aastaks 2018 külastab ala umbes 300 000 inimest aastas. Lisaks basseinidele asuvad seal restoranid, poed ja konverentsiruumid ning plaanitakse korraldada erinevaid kontserte ja üritusi. Basseinid ja saunad on avatud iga päev ja täiskasvanu pilet maksab üheksa eurot.

Avamisüritus
Avamisüritus Foto: http://www.allasseapool.fi/en/media.html
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles