Naljakad asjad, mida ameeriklased on välismaalastelt küsinud

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rumal
Rumal Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriigid on alati olnud üks imedemaa ja paljusid on pannud imestama selle kodanike vähesed teadmised muust maailmast.

Redditis jagasid paljud turistid oma eriskummalisi olukordi Ühendriikides. Leidub ka neid turiste, keda endiselt paneb üllatuma suured portsjonid restoranides või kohalike vabameelsus relvade suhtes, kuid enamjaolt võttis sõnatuks ikka ameeriklaste võhiklikkus muu maailma osas, vahendab Daily Mail.

Ühelt šoti turistilt küsis klienditeenindaja tõsimeeli, kas Šotimaal ka puid leidub. Teine oli aga üllatunud, et inglased räägivad Inglise keelt. Keel on pakkunud ameeriklastele veelgi kõneainet.

Nii rääkis üks inglane loo, kuidas ta bensiinijaamas parajasti maksma läks ning kui sealne teenindaja kuulis tema aktsenti teatas ta rõõmsalt: «Te räägite inglise keelt nii hästi!». Jällegi oli ameeriklane üllatunud, et kas siis tõesti räägitakse Inglismaal inglise keelt.

Imestust jagub turistidele ka lennukis. Selleks, et Ühendriikidesse siseneda, tuleb lennukis ära täita selleks ette nähtud paber, kus on peal mitmeid küsimusi. Ühena nende hulgas on küsimus, mis eeldab tõsist vastust: «Kas tulite siia, et tappa Ühendriikide president?».

Loomulikult tekitasid hämmastust ka suured portsjonid ja kuidas inimesed suutsid kõik korraga ära süüa. Ükskõikselt ei mindud mööda ka toidupoe riiulitel olevatest relvadest, mida kohalikud täiesti normaalseks pidasid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles