Tulivihane lennureisija häbistas tüütut kaaslast internetis

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Redditisse postitas üks kasutaja foto, mis ilmestab hästi niigi kitsastes ja ebamugavates oludes lendamise üht suurt probleemi – sinu privaattsooni tungivaid tüütuid kaasreisijaid.

Vaadake hoolega seda pilti – kas märkate siin probleemi?

If you do this during a 3 hour plane flight, fuck you. from pics

Jah, tõesti, need on That1one_guy netinime taha peituva inimese taga istunud reisija jalad, mis on maagilisel kombel nii pikad ja painduvad, et ulatuvad välja eesistuja reavahesse.

That1one_guy sõnum tüütule reisisellile oli lühike ja tabav: «Kui sa kolmetunnise lennureisi ajal nii teed, siis keri kuradile!»

Foorumis tunti mehele kaasa ning anti ka häid soovitusi, näiteks pakuti välja ootamatut jalamassaaži või siis öeldi, et hea mõte oleks millegagi trügija jalad kinni siduda.

Internetis on palju pilte pahastest reisijatest, kes oma kaaslaste käitumisega sugugi rahul pole. Näiteks Passanger Shaming nime kandev Facebooki leht kogubki pilte just sellel eesmärgil, et põhilisi käitumisnorme eiravaid inimesi korrale kutsuda ja häbistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles