Hotellis pesti nõusid vetsuharjadega

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tualett
Tualett Foto: SCANPIX

Ärireisija oli jõudnud Pekingis just oma hotelli, kui avastas, et toateenija pesi tema teetasse ning -kannu vetsuharjaga.

Turist astus tuppa, kui koristaja ei olnud sealt veel lahkunud. Mehe pärale jõudmist ei pannud koristaja kohe tähele, mistõttu jätkas ta vetsupuhastusvahendi ja -harjaga tualetipoti küürimist. Hetk hiljem nägi mees, kuidas samade vahenditega puhastati aga tema tasse ning kannu, vahendab Daily Mail.

Küsimuse peale, miks koristaja nii teeb, viimane ei vastanud. Mees läks seepeale tagasi vastuvõtulauda, kust talle öeldi, et tassid loputatakse üle. Siiski ei olnud turist sellega nõus ning otsustas hotellist lahkuda.

Hotelli juhataja väitis, et nüüdseks on koristaja juba lahti lastud. Toateenija oli enda kaitseks öelnud, et ei saanud teeplekke tassidest välja, mistõttu oli ta otsustanud kasutada kanget puhastusvahendit.

Tegemist oli kahetärnihotelliga, mis kohalikus reisiportaalis on saanud turistidelt hinnanguks 4,1 punkti viiest.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles