Kui palju maksab maailma kõige kallim lend?

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etihad Airwaysi katusekorter
Etihad Airwaysi katusekorter Foto: SCANPIX

Etihad Airways on teinud lendamise tõeliselt luksuslikuks ning küsib selle eest ka üsna krõbedat hinda.

Lend New Yorgi ja Mumbai vahel Etihad Airwaysiga on maailma kõige kallim lend, makstes edasi-tagasi reisi eest 67 000 eurot, vahendab Travel and Leisure.

Reisijal on võimalik valida endale kas ühekohaline või kahekohaline korter, millest sõltub ka hind. Üllatavalt ei ole tegu otselennuga, vaid klientidel tuleb teha ka vahemaandumine Abu Dhabis.

Etihad kutsub ise loodud kajuteid «taeva katusekorteriteks,» kus reisija käsutuses on kokk ja ülemteener ning magada saab loomulikult suures voodis Itaalia linade vahel. Omapärases korteris on veel ka elutuba nahast diivaniga ja 32 tollise teleriga.

Magamistoas on reisijal võimalik oma lemmikfilme vaadata 27 tollise ekraaniga telerilt. Loomulikult on seal olemas ka duširuum, kus saab end enne maandumist värskendada. Lisaks sisaldub piletihinnas veel ka transport lennujaama ning hotelli, privaatne lennule registreerimine ja kliendi käsutuses on ka reisikorraldaja, kelle ülesandeks on kõik alates restorani reserveeringutest kuni kontserdipiletiteni.

Luksuskorteris on võimalik reisida veel ka Abu Dhabi, Londoni, Sydney ja Melbourne'i vahel. Kuigi need piletid on mõnevõrra odavamad, peab ka nende eest välja käima kümneid tuhandeid eurosid. 

Vaata pilte katusekorterist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles