Vaata, mida sisaldab miljonidollariline festivalipilet

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helikopter Islandil
Helikopter Islandil Foto: Secret Solstice

Islandil toimuv Secret Solstice muusikafestival on tuntud veidrate esinemispaikade poolest, mis kergitab kõvasti ka pileti hinda.

Varem on Secret Solstice'il ülesastujad esinenud muuhulgas liustikul, sel aastal seatakse bändid hoopis vulkaani magmakambrisse, vahendab Lonely Planet.

Sel aastal pakuvad aga festivali korraldajad ka eripiletid tõelistele miljonäridele. Pilet hind on täpselt 1 miljon dollarit ning sellega lunastab omanik endale lisaks festivalipassile ka luksusliku puhkuse Islandil.

Pileti ostja koos sõpradega tuuakse eralennukiga ükskõik millisest maailma otsast Islandile. Lisaks on ostjal võimalik kasutada iga päev luksusautosid koos isiklike juhtidega ning turvameestega. Samuti ei majutata seltskonda mõnes tavalises hotellis, vaid kuuetoalises villas Islandi pealinnas Reykjavikis.

Lisaks saavad piletiomanikud ligipääsu ka tavakülastajatele keelatud aladele ning võimaluse osa võtta vulkaani sees toimuvast kontserdist, kuhu piletid on praeguseks välja müüdud. Lisaks võivad nad aega veeta ka erinevatel VIP-aladel, kuhu pääsevad ainult privilegeeritud külalised ning peaesinejad.

Kui sellest on veel vähe, saab seltskond oma villas nautida ka just neile korraldatud Islandi artistide kontserti. Lisaks saavad nad veeta ka privaatse õhtu ja öö kuulsas sinises laguunis ning neid viiakse ka mitme teise laguuni juurde.

Lõpetuseks on nende käsutuses pooleks päevaks ka helikopter, millega viiakse neid Islandi ekskursioonile. Praegu täiendatakse veel nimekirja paljude tegevuste ja privileegidega. 

Festivalil astuvad teistehulgas üles ka Radiohead, Deftones ja Die Antwoord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles