Estravel tähistas Tartu büroo 20. sünnipäeva

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Trumm
Pille Trumm Foto: Estravel

Juubeli puhul meenutati suurklientide ja partneritega värvikamaid juhtumisi reisidel ning tänati kliente ja partnereid koostöö eest.


«Kahekümne aasta jooksul on turismiturul toimunud üsna palju muudatusi, neist peamiseks on reisiostude kolimine internetti,» kommenteeris Estraveli Lõuna-Eesti piirkonna müügijuht Pille Trumm.

«Ka Estraveli Lõuna-Eesti kliendid ostavad suure osa oma reisidest arvutiekraani eest tõusmata. Kaugete sihtkohtade ja keerukamate marsruutide puhul kasutatakse selleks reisikonsultandi abi, lihtsamaid reisitellimusi vormistatakse iseseisvalt e-poes,» lisas ta.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim lennu- ja hotelliagentuur ning reisibüroo, millel täitub tänavu 28. tegutsemisaastat. Estravelil on esindused neljas riigis, üheksas erinevas linnas.

Estravel kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile. Ettevõtte müügikäive 2015. aastal oli 76 miljonit eurot. Käibest 57% tuleb lennupiletitest, 20% hotellimajutusest ja 23% muudest reisiteenustest. Estravelile kuulub lennupiletite odavmüügiportaal SKY24.EE, lisaks opereerib Estravel portaali laevapiletid.ee müüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles