Naine peitis lennu ajaks lapse kotti

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air France'i lennuk
Air France'i lennuk Foto: SCANPIX

Naine, kes oli teel Istanbulist Pariisi peitis 4-aastase lapse kotti.

AirFrance'i esindaja ütles, et lapsele ei olnud piletit ostetud ning ta avastati pardal olnud kotist poolel lennul. Lapse vanuse kohta on tulnud vastakaid ütlusi, mõned väidavad, et kotis peidus olnud laps oli vaid 1-aastane, vahendab news.com.au.

Laps on pärit Haitilt ning ta kotti peitnud naine on prantslane, kellel oli parajast käsil lapsendamisprotsess. «Selgus, et naine oli Istanbuli lennujaamas lahkunud transiittsoonist, mistõttu ei lastud teda hiljem enam koos lapsega lennukile,» lisas esindaja.

Seejärel otsustas naine osta järgmisele lennule uue pileti ning peitis lapse kotti. Kui ta oli lennukisse jõudnud asetas ta koti oma jalgade juurde ning kattis selle tekiga. Lapsel tekkis vajadus aga tualetti minna ning seejärel märkasid teda teised reisijad.

Naine võeti pärast lennuki maandumist vahi alla, kuid süüdistust ei esitatud. Siiski hoitakse neid mõlemaid lennujaamas senikaua, kuni uurijad on juhtumi üksikasjad välja selgitanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles