9 omapärast spaa-hoolitsust üle maailma

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine nautimas massaaži madudega
Naine nautimas massaaži madudega Foto: Scanpix/AFP

Spaa hoolitsusi leidub igasuguseid, mõned omapärasemad isegi Eestis kättesaadavad, kuid teiste järgi tuleb juba laia maailma reisida.

Conde Nast Traveler on kokku pannud nimekirja teistmoodi spaa-hoolitsustest, kus kasutatakse mõnd kummalist meetodit täieliku lõõgastuse saavutamiseks.

1. Šokolaadihoolitsus - selliseid võib leida ka Eestist, kuid üle maailma nad väga laialt levinud ei ole.

2. Õllevann - lisaks koos kaaslasega õlles vedelemisele avaneb võimalus ka samal ajal õlut juua. Loomulikult saab seda luksust nautida just Saksamaal.

3. Kõrvaküündlad - seda teenust võib leida peamiselt spaadest, mis on keskendunud alternatiivsele ravile.

4. Soolakoopa teraapia - selle teraapia täielikuks mõjuks on vaja korralikke soolakoopaid, mida leiab nii Ameerika Ühendriikidest kui ka Dubaist.

5. Näohoolitsus tigudega - võimalust lasta tigudel enda näol roomata ning seeläbi nahka hooldada tekib Jaapanis, Tokyos.

6. Massaaž madudega - kel julgust üle, võib lasta enda kehal roomata mitmel maol, kes ka peaks kliendi igati lõõgastuma panema. Massaaži madudega saab katsetada Iisraelis ja Balil.

7. Ööbiku väljaheite näohooldus - tundub, et tegu on uusima trendiga, kuna seda pakuvad just suurlinnad London ja New York.

8. Naha koorimine kaladega - ilmselt need, kes on mõnes Aasia riigis käinud, on protseduuriga juba tuttavad. Väikesed kalakesed teevad nahka näksides väga palju kõdi, kuid tulemuseks on ilus pehme nahk.

9. Tulemassaaž - tõeliselt omapärast massaaži, kus klient pannakse justkui põlema, saab proovida Hiinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles