Tunnihotellid õhutavad abielurikkumisele

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abieluvälised suhted
Abieluvälised suhted Foto: SCANPIX

Prantsusmaal koguvad tunnihotellid järjest enam populaarsust, peatuda võib siiski ka terve öö ja seda tervelt 75 protsendise allahindlusega.

Ettevõtte DayUse andmetel on hotellitubade müük ööde kaupa ennast ammendanud. Tunnihotelliga on firma teeninud juba 15 miljonit eurot kasumit, selliseid hotelle leiab juba 14 erinevast riigist ning 100 linnast üle maailma, vahendab Lonely Planet.

Tubade broneerimisel mõneks tunniks ei ole vaja hotellile esitada oma nime ega ka krediitkaardi andmeid, mistõttu on tagasiside sellisele ideele olnud mitmekesine. Väidetavalt õhutab see mehi ja naisi elama abieluvälist elu, sest tunni kaupa toa broneerimine võimaldab seda teha palju lihtsamini ja odavamalt.

DayUse'i asutaja David Lebee rõhutas, et süsteemi eesmärk ei ole õhutada inimesi abielu rikkuma, kuid samas viitas ta ka sellele, et kultuuris on selles osas toimumas muutused. Nii ei ole armukeste pidamine enam selline tabu nagu ta oli varem, seega nemad ei arvusta kedagi, lisas Lebee.

Tunnihotellis on peatujaid igasuguseid, kuid kindel on see, et pärast Pariisis toimunud terrorirünnakuid on seda sorti asutused aidanud oluliselt kaasa majutussektori tõusule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles