Nordic Aviation tegi Touresti nädalavahetusel rekordmüügi ja pikendab kampaaniat

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NAGi boks Tourest 2016 turismimessil
NAGi boks Tourest 2016 turismimessil Foto: Nordic Aviation Grupp

Nordic Aviation müüs äsja lõppenud turismimessi Tourest raames ühe nädalavahetuse jooksul neli korda rohkem pileteid kui tavapärasel nädalalõpul. Populaarseimad lennuliinid olid seejuures Split, Amsterdam ja Kiiev.

«Tänan kõiki, kes Tourestil meie stendi külastasid ning kes meie lendudele pileteid ostsid. Eriline rõõm on selle üle, et meie hiljuti välja hõigatud suveliinid nii hästi vastu võeti ja ka need tublit müüki näitasid,» kommenteeris müüginumbreid Nordic Aviationi juhatuse liige, Erik Sakkov.

Sakkov lisas, et ühtlasi otsustati pikendada soodsate lennupiletite kampaaniat veel kolme päeva jagu. «Nägime messil, et paljud kliendid vajavad oma reisiplaanide ja puhkuste sättimiseks lisaaega. Seega, tulles vastu klientide soovidele, jätkame oma sooduskampaaniaga veel selle nädala kolmapäevani.»

Soodsa hinnaga lennupileteid on võimalik osta nii Nordic Aviationi kodulehe kui reisibüroode vahendusel.

Nordic Aviation korraldab koostöös Adria Airwaysiga eeloleval suvehooajal lende kokku 16 eri sihtkohta. Liinivõrgustikku kuuluvad suvised Pariis, Nice, Split, Rijeka, Odessa ja Edinburgh ning aastaringsed Amsterdam, Berliin, Brüssel, Kiiev, München, Oslo, Stockholm, Trondheim, Viin ja Vilnius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles