Reisikorraldaja: haihirm eestlaste reisiplaane ei muuda

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased pole haihirmus oma reisiplaane muutnud.
Eestlased pole haihirmus oma reisiplaane muutnud. Foto: SCANPIX

Sharm el Sheikhi hairünnakud pole muutnud eestimaalaste reisiplaane ja sõidust Egiptusesse nii kergelt ei loobuta, kinnitas Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

«Kindlasti on haiteema aktuaalne ja reisihuviliste infojanu suur. Reisiplaanidest Egiptusesse kergelt ei loobuta, kuna enamik on teinud puhkuseplaanid varakult. Kuigi meedia on haiteemat üritanud suureks paisutada, pole muretsemiseks põhjust. Profisukeldujad saavad juba täna Sharmis veealust maailma imetleda,» märkis Uustal Tarbiaj24-le.

Nii pole Uustali sõnul muutunud ka fakt, et Egiptuse Punase mere äärne rannik on eestimaalaste seas populaarseim puhkusepiirkond talvehooajal. «Turism on Egiptuses üks põhilisi majanduse mootoreid ning turistide heaolu nimel tehakse seal kõik ning veelgi enam,» lisas ta.

Seda, kas hairünnakud võiksid mingil moel mõjutada ka reiside hindu, Uustal ei kommenteerinud. Samas on nii Novatoursi enda veebilehel ja ka näiteks konkurendi Teztouri veebilehel juba praegu näha mitmeid sooduspakkumisi just Sharm el Sheikhi.

Praeguse seisuga on Sharm el Sheikhis meres ujumine ja muud veesporditegevused keelatud kuni 8. detsembrini. Viimase nädala jooksul on rannikuäärsetes hairünnakutes kannatanud mitu inimest ja elu kaotanud üks snorgeldama läinud Saksa turist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles