Uus reis viib Arktikalt Antarktikale

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virmalised
Virmalised Foto: SCANPIX

Üksteist päeva kestev privaatne reis viib soovijad 160 000 euro eest ühest maailma otsast teise.

Reis on erakordne, sest sellist ei ole ükski korraldaja varem teinud ning vahemaade läbimiseks kasutatakse väikest, 12 kohalist, luksuslennukit, vahendab Lonely Planet. Grupp saab olla kõige rohkem kümneliikmeline ning kaasas on ka kaks giidi. Reisi on võimalik broneerida järgmise aasta jaanuariks.

Reis algab Inglismaalt, kus turistid võetakse vastu luksushotellis, seal süüakse üheskoos õhtust ning jäädakse ka ööbima. Järgmisel hommikul ootab ees eralennukiga lend Ivalosse Lapimaal. Põhja-Soomes peatutakse kolm päeva, kus inimestel on võimalus ööbida klaasist igludes. Nende päevade jooksul proovitakse talvist kalapüüki, suusatamist, kelgusafarit koertega ning põhjapõdrakelgu sõitu. Käiakse merel ka jäämurdja Sampoga ning avaneb võimalus teha üks soe suplus suurte jääkamakate vahel.

Seejärel suundutakse jälle lennukisse ning tee viib Kaplinna Lõuna-Aafrika Vabariigis, kus reisijad taaskord saavad ööbida luksushotellis. Sealt edasi lennatakse juba tšarterlennuga Antarktikale, kus reisijad saavad nautida 24 tunnist päeva. Võimalus on käia pingviine uudistamas, ronida jääkoobastes ning nautida kaunist loodust.

Kogu luksus maksab reisija kohta 160 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles