Ryanairi reisija sai põlenud kubeme eest 38 000 eurot valuraha

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karjuv mees
Karjuv mees Foto: Scanpix / Vikki Grant

Reisija, kes väitis, et ta kube sai tõsiselt põletada, kui stjuardess talle kogemata kuuma teed sülle kallas, sai Ryanairilt valurahaks 38 000 eurot, vahendab Telegraph.

Ronald Furlong väitis, et ta pidi pärast 2012. aastal aset leidnud juhtumit keset lennuki vahekäiku püksid maha tõmbama, et valu vähendada. Kuum jook pillati talle sülle, kui stjuardess ulatas seda kõrval istuvale isikule, mille tulemusena põletas Furlong oma kubet, kõhtu ning genitaale, mis tekitas piinavat valu.

33-aastane mees viis asja kohtusse ja väitis, et stjuardess ei suutnud jooki üle anda turvaliselt koos kaanega, mis hiljem põhjustas talle probleeme ka isiklikus elus. Ryanair valmistas ette kaitsekõne, kus nad väitsid, et Furlong pillas hooletult käitudes kuuma joogi endale sülle ise. Sellel nädalal jõudis kohus aga otsuseni, mille tulemusena on Furlong nüüd 38 000 euro võrra rikkam.

Ryanairi on ka varem korduvalt kohtusse kaevatud, viimati selle eest, et nad on keeldunud lendude hilinemisel reisijatele lubatud tasude maksmisest. Veel aasta alguses maksis Ryanair ka 200 000 eurot trahvi, kuna oli teinud tagasimaksete saamise, ärajäänud lendude asemel uute leidmise ning piletite eest arvete saamise äärmiselt keerukaks ja isegi kulukaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles