Uus aasta toob Nordic Aviationi pardateeninduses olulise muudatuse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest aastast on Nordic Aviationi lendudel lootust eestikeelsele pardateenindusele.
Uuest aastast on Nordic Aviationi lendudel lootust eestikeelsele pardateenindusele. Foto: Mihkel Maripuu

Estonian Airi mantlipärija Nordic Aviation loodab juba jaanuarist minna üle eestikeelsele pardateenindusele, kuna juba kuu lõpus tehakse algust uute stujardesside väljakoolitamisega.

«Meie tegevuse eesmärk on mehitada uue Eesti lennufirma lennukid parimate Eesti spetsialistidega,» ütles lennukimeeskondade värbamisfirma Nordic Crew Management juht Tõnis Lepp, viidates siin võimalusele, et Nordic Aviationil alustab Eesti lennukimeeskondade ja eestikeelse teenindusega lende Tallinnast juba järgmise aasta jaanuaris.

Nordic Crew Managemendi poolsele pardateenindajate töökuulutusele on praeguseks reageerinud 40 eelneva töökogemusega stjuardessi, kellest luuakse nüüd  koolitusgruppe, teatab uus rahvuslik lennufirma. Uute pardatöötajate koolitus ise algab juba selle kuu lõpus, kestab 2-3 nädalat ja toimub Ljubljanas, Sloveenias. Selle käigus õpitakse oma vana head ja tuttavat tööd tegema Adria Airwaysi protseduuride järgi.

Lennukimeeskondade koolitamine Sloveenias on vajalik, sest Nordic Aviation kasutab Adria Airways lennuettevõtte sertifikaati, kommertsplatvormi ja piletimüügisüsteemi, mistõttu kehtivad kõigil Nordic Aviationi korraldatavatel lendudel Adria Airwaysi reeglid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles