Ennekõike veinitoodangu ja tervisespaade poolest tuntud Ungaris asuvad ka Kesk-Euroopa suurimad stepialad, puhtaima veega suvituskoht, haruldased koopad ja ohtralt arhitektuurimälestisi.
Tellijale
Just nagu Toscana päikese all, ainult mitte Itaalias
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi nõukogudeaegne masstootmine andis Ungari veinitööstusele tugeva põntsu, on suured tööstused praeguseks likvideeritud ja veinitootmine siirdunud taas perekondade kätte. Nii ilutseb Ungari veinide peal taas meistri nimi ja veinitegija auväärne tiitel kandub edasi põlvkondade kaupa. Keskmiselt jääb selliste veinikeldrite toodang 2000 kuni 20 000 pudeli vahele aastas.