Üritusterohked nädalalõpud täidavad saare majutusasutusi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa hotellid täituvad lähinädalavahetusteks kiirelt.
Saaremaa hotellid täituvad lähinädalavahetusteks kiirelt. Foto: SCANPIX

Hoolimata turistide arvu vähenemisest täidavad üritusterohked nädalavahetused Kuressaares ja kogu Saaremaal majutusasutusi.

Eelolev nädalavahetus toob Saaremaale hulgaliselt külastajaid, kuna korraga on toimumas mitmeid suuremaid üritusi: Saaremaa rannapidu, 14. Eestimaa suvemängud, Kuressaare lossi päevad ning Saaremaa karikavõistlused purjetamises, vahendab Meie Maa.

Turismispetsialist Kati Aus Kuressaare turismiinfokeskusest ütles, et nad tegid eelmisel nädalal väikese ülevaate saabuva nädalavahetuse majutusasutuste täituvuse kohta ja selle järgi peaks külastajatele kohti jaguma.

Kuigi maailma ühe enimkasutatava majutuse broneerimissüsteemi booking.com andmetel on Kuressaare saabuvaks nädalalõpuks pea täielikult välja müüdud, ei kajasta see siiski olukorda kõikides Saaremaa majutuskohtades, kuna portaalis on üleval 233 kolmesajast.

Aus tõdes küll, et külastajate vähesuse üle kurdetakse, kuid sõnas näiteks, et sel aastal tundub huvi ooperipäevade piletite vastu eriti suur.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles