Lugejate lood: avalik hambapesu WC ukse taga ehk lennuseiklus, mis ei unune

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reisibüroo Mainedd ja Postimehe tarbijatoimetus ootavad lugusid ebatavalistest lennureisidest.

Finnairiga Jaapanisse lennates jäi lennukis toimuvast kummaline mälestus. Nimelt kestis lend ju pea 10 tundi ja WC ees tungles pidevalt rahvast. Aga... Seal uste ees kõndisid edasi- tagasi jaapanlannad, kes pesid oma hambaid täiesti avalikult. Ma võin öelda, et see protseduur kestis ühel inimesel pea 10-15  minutit. Oleme harjunud, et hügieeniprotseduure nii avalikult ikka ei teostata... See oli tõesti kummaline. 

Ükskord juhtus Dublinisse sõites selline asi, et minu naabriks osutus keskmises või üle selle joobes vene rahvusest noormees. Jõudsime istuma, tema vajus minu õlale ning uinus. Proovisin teda ära lükata, aga no ei õnnestunud. Ei tahtnud talle pahandust ka tekitada ja abi ei palunud. Noormees tukkuski kenasti, ärkas siis kui väljuma hakates ma ta üles äratasin. Küll sel mehel vedas, sest tal läks see lend väga kiiresti...Aga minu lend tundus  vist poole pikem!

Ükskord Egiptusesse lennates juhtus olema salongis üks väike laps, kes nuttis ning vanemad ei suutnud teda rahustada. Iga kord, kui oli juba vaikne ning laps uinus, andis keegi stjuardessi kutsungi kella ning see laps hakkas jälle nutma. Ja nii see oli kuni lendamise lõpuni. Siiamaani ma ei saa aru, kuidas inimesed võisid niimoodi käituda, kas neil siis üldse mõistust ei ole?!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles