Booking.com tunnustas Eesti hostelit

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Academic Hostel Tallinnas.
Academic Hostel Tallinnas. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Broneerimissüsteemi haldav ettevõte Booking.com tunnustas Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) territooriumil asuvat majutusasutust Academic Hosteli sertifikaadiga «Award of Excellence», mida antakse majutusasutustele külastajate kõrgete hinnangute ja arvustuste alusel.

«Oleme oma klientide antud hinnangute ja arvustustega booking.com keskkonnas kursis, kuid sellegipoolest tuli antud sertifikaadi väljastamine meile positiivse üllatusena,» ütles TTÜ Üliõpilasküla turundus- ja kommunikatsioonispetsialist Helen Türkson ning lisas, et see on meeldiv tunnustus.

Info sertifikaadi väljastamise kohta jõudis Academic Hostelini sel teisipäeval, 6. jaanuaril. «Väljastatud sertifikaat on esmakordne, kuid hiljuti tunnustas meid ka reisijuht «Lonely Planet», nimelt kuulume nende poolt soovitatud Tallinna hostelite hulka,» lisas Türkson.

Portaalis Booking.com on hostelit hinnanud ligi 300 inimest. Enam kiidetakse tasuta WiFit, hinna ja kvaliteedi suhet, personali ning puhtust. Kõige vähem on punkte saanud hosteli asukoht.

TTÜ Üliõpilasküla struktuuri kuuluv asutus pakub majutust kõigile soovijatele, nii üksikkülastajatele, turismigruppidele kui ka ülikoolis õppivatele välistudengitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles