6-aastase kruiisilaevafänni unistus täitus

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6-aastane Ruben Disney Magicus ekskursioonil.
6-aastane Ruben Disney Magicus ekskursioonil. Foto: AS Tallinna Sadam

Kruiisilaeva Disney Magic juhtkond korraldas täna pärast ametliku laevakülastuse lõppu privaatekskursiooni 6-aastasele Rubenile.

Kuigi ametlik laevakülastus oli suunatud kohalikele laevanduse- ja sadamaametnikele, pöördus Rubeni ema Taisi Meriloo Tallinna Sadama ärisuunajuhi Ingrid Berezini poole palvega ka oma poeg kruiisi uudistama lubada. Ruben on ema sõnul nimelt viimased neli aastat olnud kirglik kruiisilaevahuviline ning alustab iga hommikut laevade asukoha määramisega veebikaamerates ja kaartidel.

Paraku pidi Berezin esialgu keelduma, sest laeva juhtkonna vastus oli resoluutne: kõrvalisi isikuid pardale ei lubata. Isegi meeskonnal endal olevat keelatud lapsi laevale tuua. Sama kinnitas Magicu kapten John Barwis veel täna hommikul kell 11. Siiski kutsus Berezin Rubeni emaga kella 15-ks sadamasse, lubades poisil vähemalt laeva väliskülje taustal pilti teha.

Kohale jõudes tabas peret aga meeldiv üllatus. Ruben lubati Berezini saatel laeva ning järgnes pooleteisttunnine ekskursioon, mille käigus külastati ka paiku, kuhu ametlik ringkäik ei jõudnudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles