Finnair avab otselennu Miamisse

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami.
Miami. Foto: Postimees.ee

Finnair avab järgmisel talvehooajal Helsingist otselennu Ameerika Ühendriikide linna Miamisse.

Avataval liinil hakkab opereerima äri- ja tavaklassiga lennuk Airbus A340. Uus lennuliin avatakse 16. detsembrist kuni 21. märtsini.

«Miami oli eestlaste seas eelmisel aastal üks populaarseimaid puhkuse- ja ärireiside sihtkohti Ameerika Ühendriigis,» ütles Finnairi Baltimaade müügijuht Arunas Skuja. Ta lisas, et Miami on nii Skandinaavia kui ka Baltikumi piirkonnale oluline sihtkoht, kuhu praegu lennatakse Finnairiga valdavalt ümberistumisega New Yorgist.

Helsingi-Miami lennuliin lisatakse ka Atlandiüleste lennuliitude lennugraafikusse, kuhu kuuluvad ka partnerid American Airlines, British Airways ja Iberia. See annab võimaluse kombineerida ja sobitada erinevate lennuettevõtete reise, mis tagab reisijale parima lennugraafiku ning hinna.

Lend Tallinnast Helsingi kaudu Miamisse väljub teisipäeviti ja neljapäeviti kell 08.25 ning jõuab Miamisse kell 14.05 kohaliku aja järgi. Tagasilend väljub Miamist kell 16.00 ning jõuab ümberistumisega Helsingist Tallinnasse järgmise päeva hommikuks kell 12.35. Lend Tallinnast, ümberistumisega Helsingist kestab umbes 12,5 tundi ning tagasilend 13,5 tundi. Varasemalt kulus Tallinnast Miamisse lendamiseks ca 15 tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles