Lennuühendus maailmaga läheb varsti paremaks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turkish Airlinesi lennukeid hakkab Tallinnas sagedamini nägema.
Turkish Airlinesi lennukeid hakkab Tallinnas sagedamini nägema. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Lennuliiklus Tallinnas suvel paraneb, sest mitmed lennufirmad lisavad väljumisi. Lisaks hooajalistele lendudele pannakse käiku ka regulaarlend Lissaboni.

Kui praegu saab Ryanairiga Tallinnast lennata Londonisse (Stansted), Milanosse (Bergamo), Düsseldorfi (Weeze) ja Oslosse (Rygge), siis suvel lisanduvad lennud Suurbritanniasse Manchesteri, Saksamaale Bremenisse ja Hispaaniasse Barcelonasse, ütles Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts.  Ajavahemikus 1. juuli kuni 30. august lendab Ryanair ka Iirimaale Dublinisse.

Lufthansa lisab Tallinn-Frankfurt liinile kolmanda lennu.

LOT Polish Airlines lisab kolm lendu Tallinn-Varssavi liinile,  Turkish Airlines hakkab senise kolme korra asemel kuus korda nädalas pidama õhusilda Eesti ja  Istanbuli vahel.

Estonian Airiga saab 3. maist kuni 27. septembrini Nizzasse, 10. maist kui 27. septembrini Spliti ja 1. juunist kuni 31. augustini Pariisi.

TAP Portugali avab 4. juulil regulaarlennuliini Tallinn Lissabon. Lissaboni lennuk saabub teisipäeviti ja pühapäeviti Tallinna kell 4.35 ja väljub Tallinnast kell 5.25 Reedeti maandub lennuk Tallinnas kell 6.50 ja väljub kell 7.40. Lende teostatakse kuni 157-kohalise lennukiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles