Galerii: Starbucks avas oma esimese kohviku rongis

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Šveitsis saadetakse koostöös tuntud kohvfirmaga Starbucks liinile kahekorruseline kohvikuvagun, mis hakkab läbi riigi sõitma kaks korda päevas.

«See on maailma esimene rong, kus on Starbucksi kohvik,» kinnitas Localile Šveitsi riikliku raudteefirma esindaja.  Starbucksi kohvik hakkab tööle 21. novembrist InterCity rongides, mis sõidavad Genfi ja Saint Galleni vahel. Kiirtoitu pakutakse esimesel korrusel, kohvi ja kohvijooke koos vastavate lisanditega aga teisel korrusel. Selline kohvikrong on liinil 9 kuud ja seejärel otsustatakse, kas laiendada seda teistele liinidele. Kohvikuvagun hakkab kandma Starbucksi logo. Teine selline vagun läheb liinile järgmise aasta esimeses kvartalis.

Ameerika kohvigigandi esimene esindus Euroopas avati 2001. aastal samuti Šveitsis Zürichis. Praeguseks Šveitsis  48 müügikohta. 1971. aastal USAs Seattle’s ja Washingtonis ühe poega tööd alustanud firmast on tänaseks saanud maailma üks suuremaid kohvikukette, millel on 21 000 müügikohta 62 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles