Reisi-uuring: naine teeb puhkuseplaanid, mees maksab

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas usute, et kallim suudaks teile ideaalse puhkuse korraldada? Mehed ja naised vastavad sellele küsimusele erinevalt.
Kas usute, et kallim suudaks teile ideaalse puhkuse korraldada? Mehed ja naised vastavad sellele küsimusele erinevalt. Foto: EDDIE SAFARIK/AFP
Veebilehe Hotels.com korraldatud küsitlus näitas, et reisiplaanide paikapanemisel on suurem sõnaõigus naistel, kuid puhkuse kinni maksmine langeb mehe õlgadele.

Küsitluse põhjal võtab vaid 12 protsenti meestest puhkuse planeerimise enda kanda ning ainult seitse protsenti naistest on hea meelega nõus reisi eest ise maksma, kirjutab Telegraph.                                                                

43 protsenti naistest ütles, et isegi kui nad ei võta planeerimisega kaasnevat vastutust enda peale, peab plaanide kinnitamisel lõplik sõnaõigus ikkagi neile jääma.

35 protsenti naistest ütles, et ei usaldaks unelmatepuhkuse planeerimist oma partneri teha. Meeste puhul oli olukord lootusrikkam – 76 protsenti neist usub, et tema naine saaks ideaalse puhkuse korraldamisega suurepäraselt hakkama.

Eriti umbusklikud olid pikalt abielus olnud või pärast suhet taas vallaliseks jäänud naised, kellest 69 protsenti ütles, et ei usaldaks puhkuse planeerimist partneri kätesse.

Kümnendik naistest ütles, et on lasknud mehel puhkust planeerida ja sellest on riid tõusnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles