Goas käinud kavatsevad reisifirmale kahjunõude esitada

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksupettuse tõttu jäi riigieelarvesse laekumata tulumaksu üle 14 miljoni krooni.
Maksupettuse tõttu jäi riigieelarvesse laekumata tulumaksu üle 14 miljoni krooni. Foto: Aivar Aotäht

Indias Goas üle 60 tunni kojusaamist oodanud reisijad kavatsevad reisifirmale Travel IN kahjunõuded esitada, kirjutab Õhtuleht.


Vintsutustest tüdinud Irina ütles eile pärastlõunal koju saabudes Tallinna lennujaamas Kanal 2 uudistesaatele «Reporter», et reisifirma varjas ja valetas lennuki väljumise kohta korduvalt - turistidel tuli kolm päeva elada kohvrite otsas, isegi 16 inimest ühes toas.



Eesti Ajakirjanike Liidu esimees Peeter Ernits, kes samuti reisijate hulgas oli, leidis, et reisifirma mängis lolli, tuues vabanduseks tehnilisi põhjusi. Seejuures veetis osa lennuootajatest viimased 17-18 tundi palmi all, sest hotellitube polnud. Mõnel noorel lõppes ka raha.

Reisifirma andmetel ootas Bulgaaria lennufirma lennuki väljumist Eesti poolel 159 inimest ja Indias 156 inimest. Viivituse põhjuseks toodi India partneri ebapädevus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles