Lennufirma lubab mõnusat magamisaset ka turistiklassis reisijatele

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Air New Zealand paigaldab oma Boeingutesse uued istmed, mis lubab pikutada ka turistiklassis reisijatel.
Lennufirma Air New Zealand paigaldab oma Boeingutesse uued istmed, mis lubab pikutada ka turistiklassis reisijatel. Foto: AP / Scanpix

Mugavad istmed, millel saab pikemal lennul mõnusasti lesida, jäävad turistiklassis reisijatele tihti vaid unistuseks. Uus-Meremaa lennufirma Air New Zealand plaanib selle vea nüüd parandada.

Enne järgmist talve ehitab Air New Zealand oma Boeing 777 tüüpi lennukid ümber nii, et esimesed 11 rida on istmetest, mida saab voodiks ümber seada, kirjutas USA Today.

Siiski ei tule see lõbu reisijatele tasuta kätte, mugavama reisi eest tuleb juurde maksta 70 dollarit ehk 770 krooni.

Eelkõige mõtleb lennufirma istmeid müüa paarina reisijatele või siis peredele, kes ostaksid korraga kõik kolm kõrvuti asetsevat istet.

Istmetel on jalatoed, mida saab üles tõsta ja ridade vahel ekstra ruum. Kui kõrvuti asetsevate  istmete jalatoed üles tõsta, tekibki magamisase ja seda ilma, et oleks tarvis langetada istme seljatuge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles