Tudengid saavad Edelaraudtee rongides soodustusi juurde

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Edelaraudtee reisirong.
Pildil Edelaraudtee reisirong. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Edelaraudtee ASi ja Eesti Üliõpilaskondade Liidu uuendatud koostöölepingu kohaselt saavad tudengid lisaks senistele soodustustele allahindluse ka kuukaardi soetamisel ning erihinna Tallinna-Tartu liini reedestel ja pühapäevastel viimastel väljumistel.


Tallinna-Tartu ja Tartu-Tallinna kiirrongide viimastel väljumistel reedeti ja pühapäeviti hakkab alates 25. septembrist kehtima 50-kroonine tudengipilet. Vastavad reisid väljuvad Tallinnast kell 19.59 ja Tartust kell 19.54.

Sooduskuukaarti said aga seni osta vaid õpilased, 25. septembrist laieneb kuukaardi soodustus ka üliõpilastele.

Tudengitele ning ITIC-kaartide omanikele kehtib riigisisestes diiselrongides jätkuvalt soodustus kuni 30 protsenti täispiletihinnast.

Edelaraudtee AS diiselrongid teenindavad reisijaid Tallinna-Tartu, Tallinna-Viljandi, Tallinna-Pärnu, Tallinna-Narva ning Tartu-Orava suundadel. Tartu-Valga suunal on kavas reisijavedu taasalustada 2010. aasta algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles