Aeroflot lubab tööle võtta senisest kenamad stjuardessid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeroflot kasutab maineparanduseks ilusaid stjuardesse.
Aeroflot kasutab maineparanduseks ilusaid stjuardesse. Foto: AFP / Scanpix

Vene lennufirma Aeroflot on asunud oma mainet parandama ja plaanib sellega seoses välja vahetada osa lennukil teenindajatest. Uued stjuardessid saavad olema varasematest kenamad, saledamad ja viisakamad, kinnitas ajakirjanikele firma peadirektor Vitali Saveljev.

Kenad neiud riietatakse ka uutesse kostüümidesse. «Oleme vaadanud teiste suurte lennufirmade vormirõivaid. Mu poeg saatis mulle imelise video Virgin Atlanticust – kõik nende stjuardessid on helepunastes vormides ja näevad välja kui professionaalsed modellid,» vahendas The Independent Saveljevi sõnu.

Iluduste palkamine ja nende rõivastamine pole siiski ainukesed meetmed, millega Aeroflot oma kehva kuvandit muuta püüab. Plaan on tellida ka uued lennukid ja saata töötajad koolitusele hea teeninduse poolest palju tähelepanu saanud Singapore Airlinesi juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles