Lennufirma sundis neiut check-in´i lauas riideid vahetama

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neiu lennujaamas. Illustreeriv foto.
Neiu lennujaamas. Illustreeriv foto. Foto: Panther Media / Scanpix

Alix Townsend oli enda hinnangul Mallorcale sõitmiseks ideaalselt riietatud, ent lennufirma Monarch Airlines nõudis, et ta liiga paljastavad püksid check-in´i laua ees ära vahetaks.

18-aastane Lancashire´ist pärit neiu rääkis, et teda valdas tõeline hirm, kui lennufirma esindaja teatas talle check-in´i lauas, et tal tuleb sealsamas sadade inimeste ees teksapüksid ära vahetada, kuna need on liiga lühikesed, kirjutab news.com.au.

Townsendi väitel ei lubatud tal minna tualettruumi, kus oma riideid vahetada, vaid pidi end pisarates lahti koorima keset Manchesteri lennujaama. «See oli väga alandav. Ma ei leia, et minu riided olid kohatud – seal oli teisi reisijaid sarnastes rõivastes. Kui teenindaja mulle ebaviisakalt ütles, et pean riideid vahetama, olin jahmunud,» rääkis koos sõpradega reisile läinud neiu.

Townsend nõustus korraldustega, kuna ei tahtnud lennust maha jääda. Ta otsis kohvrist välja pikad valged puuvillased püksid ja pani need jalga.

Monarch Airlinesi pressiesindaja eitas, et neiul ei lubatud tualettruumi riiete vahetamiseks minna, lisades: «Preili Townsendil paluti viisakalt riided vahetada, et ta ühtiks lennufirma riietumise etiketiga. Me ei usu, et tal on põhjust kaevata.»

Vaata tüdruku riietusest pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles