Osa lende hilinevad, üksikud jäid ära

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lennujaam
Tallinna Lennujaam Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Tallinna lennujaama töötajate sõnul ei ole tuisk lennujaama töörütmi oluliselt seganud, ehkki Venemaa lennud on hilinenud ja üksikud lennud on tühistatud.

«Lennud toimuvad, mõned üksikud lennud hilinevad, aga paanikat ei ole,» ütles Tallinna lennujaama pressiesindaja Lauri Linnamäe. «Vastu saame meie võtta kõik lennud, selleks on palju suuremat tormi vaja, et meis asi kinni oleks. Praegu ei ole näha ka seda, et piloodid otsustaks mitte maanduda või hiljem tulla,» lisas Linnamäe, kelle sõnul on lumesahad lennurajad puhtaks teinud.

Tühistatud on kella seitsmene Helsingi lendi. Samuti ei väljunud hommikune lennuk Kärdlast.

Lennujaama töötajate sõnul on ka Venemaal ilmaga probleeme, mistõttu hilineb tund aega Peterburi lend, mis saabub 11.45. Samuti hilineb Moskva lend, mis pidi saabuma 11.15. Veel on hilinenud Riia lend, mis pidi saabuma 10.45, kuid maandus 11.10 Samuti Vilniuse lend, mis maandus 10.55 asemel 11.25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles