Reisifirmade kärbunud turule trügib uus tegija

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment uue reisifirma Panda Travel veebilehelt.
Fragment uue reisifirma Panda Travel veebilehelt. Foto: Postimees.ee
Kriisi ajal on tulnud pillid kokku pakkida nii mõnelgi reisifirmal, kuid uus tulija Panda Travel, leiab, et just nüüd on õige aeg alustamiseks.

Aasta alguses uksed avanud Panda Traveli tegevjuhi Jekaterina Loktajeva rääkis Äripäevale, et neil on suured plaanid. «Kõik meie töötajad on varem reisifirmades töötanud, seega on kõigil ka oma väljakujunenud klientuur. Ja äriplaan on hästi läbi mõeldud,» sõnas ta.

Panda Travel reisikorraldamisega tegelema ei hakka, vaid keskendub teiste reisibüroode pakettide vahendamisele. Küsimusele, kuidas kavatseb uus firma rängas konkurentsis läbi lüüa, vastas tegevdirektor, et nemad konkurentsi ei karda. «Kes oskab tööd teha, see teeb, ja võidukalt tulevad kriisist välja tugevamad.»

Lisaks märkis Loktajeva, et inimeste reisihimu pole kahanenud, ainult nüüd kaaluvad kliendid põhjalikumalt, otsivad odavamaid hotelle ja küsivad erinevaid hinnapakkumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles