Estonian Airi lennukites saab lisaraha eest kõrvalistme tühjaks jätta

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk Embraer 170.
Estonian Airi lennuk Embraer 170. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Estonian Airi reisijad saavad lisaraha makstes võimaluse korral enda kõrvale tühja koha jätta. Vastava tellimuse esitamine ei tähenda automaatselt, et see võimalus ka tekib.

Lennufirma pakub  koostöös Optiontowniga tühja kõrvalistme tellimise võimalust nendele reisijatele, kes mugavama reisi nimel on nõus tasuma sümboolse summa, et lennukis oleks nende kõrvaliste tühi, teatas Estonian Air.

 Igale lennule eraldatakse piiratud arv tühje istekohti olenevalt lennu täituvusest, seega ei garanteeri tellimuse esitamine tellimine tühja kõrvalistet.

Selle  tellimise eest tuleb maksta üks euro ning tühja kõrvalistme hind on alates neljast eurost. Kui inimesele  eraldatakse tühi kõrvaliste, siis saadetakse talle e-posti aadressile kinnitus üks kuni kolm päeva enne väljalendu, kuid mitte hiljem kui neli tundi enne lennu plaanipärast väljumist. Kui tühja istet pole võimalik saada, siis tagastatakse automaatselt tühja kõrvalistme eest tasutud summa pärast lennu väljumist viie tööpäeva jooksul.

Tühja istet saab tellida Estonian Airi kodulehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles