Pariisi saab nüüd lennata kuuel päeval nädalas

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air France lennukid Charles de Gaulle lennujaamas.
Air France lennukid Charles de Gaulle lennujaamas. Foto: AFP/SCANPIX

Estonian Air alustab Tallinna-Pariisi liinil koodijagamist lennufirmaga Air France ning alates homsest saab Tallinnast Pariisi lennata kuuel päeval nädalas.

«Koodijagamine ühe suurima lennufirmaga maailmas on väga tähtis, et arendada Estonian Airi tegevust ning täide viia strateegiat. Koostöö Air France’iga võimaldab meil lennata Tallinna-Pariisi liinil tihedamini aasta ringi ja pakkuda meie klientidele häid ühendusi Air France’i lennuvõrgustiku kaudu,» teatas Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.


Alates 16. juulist 2012 vahetab Estonian Air Pariisis Charles de Gaulle'i lennujaamas terminali. Lennud hakkavad väljuma senise terminal 1 asemel terminalist 2D. Terminali 2D kasutab ka Air France.

Ühe suuna piletihinnad algusega Tallinnast Pariisi algavad 59.90 eurost ja Pariisist Tallinnasse 82.90 eurost, hind sisaldab kõiki makse. Lende ei toimu laupäeviti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles