Pärnus saab vana aasta restoranis ära saata 25 euroga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Samal ajal kui Tallinnas tuleb piduliku aastalõpu eest restoranis välja käia kõvasti üle 100 euro, saab Pärnus 31. detsembril pea sama mõnusa õhtu 25 euro eest.

 


Pärnu värskelt renoveeritud Kentuki Lõvis saab tervitusnapsu, sooja ja külma söögi koos šõuetenduse ja Hellade Vellede tantsumuusikaga aastavahetusel 25 euro eest.

Sama hinnaga kutsub inimesi endale samal ajal külla ka Iiri pubi Sweet Rosie, pakkudes selle eest samuti ühe joogi koos sooja ja külma laua ning elava muusikaga.

Tartu kuulsa Volga restorani vana aasta ärasaatmine leiab aset vaikses salongimeelolus koos Anti Kammiste ja Meelis Punderi muusikaga ja selle eest tuleb välja käia 63 eurot.

Tallinnas on hinnad hoopis krõbedamad. Meriton hotell näiteks küsib täiskasvanult 140 ja lapselt 85 eurot, kuid selle eest saab lisaks söögile-joogile vaadata ka kloune, keerutada jalga kahe ansambli saatel ning uut aastat kaks korda vastu võtta. Vene kombe kohaselt tuleb külla ka Ded Moroz.

Nordic Hotel Forumis lõbustab 125 euro eest külalisi Marju Länik ja kaks tundi enne meie uue aasta tulekut saab jälgida suurelt ekraanilt Venemaa presidendi kõnet. Nagu näha, on Tallinna eliitrestoranid teinud panuse meie idanaabritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles