Fiji Traveli klientidel on lootust kogu raha tagasi saada

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Fiji Traveli veebilehelt.
Fragment Fiji Traveli veebilehelt. Foto: Tarbija24

Oktoobri alguses teatas reisifirma Fiji Travel-Alma Tour Group OÜ oma maksejõuetusest ja tegevuse lõpetamisest. Seetõttu reisita jäänud kliendid nõuavad firmalt kokku pea 67 000 eurot.

Saamata jäänud reisi eest makstud raha tagasi nõudmiseks laekus tarbijakaitsele 58 avaldust kogusummas 66 926 eurot. Praegu pole veel kindel, kas nõutud summad ka täpselt sellises suuruses inimestele välja makstakse. Samas annab reisifirma tagatis selleks lootust.

«Lõplikud väljamaksmisele kuuluvad summade suurused selguvad menetluse käigus, kuid suure tõenäosusega on tagatis piisav, et tagastada kõikidele tarbijatele nende poolt tasutud reisitasu täies ulatuses,» seisis täna tarbijakaitseameti saadetud pressiteates.

Avalduste läbivaatamise peaks amet lõpetama selle kuu jooksul. Raha maksab inimestele tagasi kindlustusfirma Victoria FATA Insurance Company Plc ja väljamakseid hakatakse tegema 15 päeva pärast seda, kui amet nõuded kindlustusfirmale edasi annab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles